fbpx

Wereld Fiets Dag

Het is wereldfietsdag! Dat is altijd een mooi moment om met nieuws te komen. Het was een tijdje even wat stiller, maar dat betekent in onze business vaak dat we druk bezig zijn met lopende projecten. Daarnaast ook veel nieuws! Hier een kort overzicht. Enjoy!

Fit naar de Veldslag

De afgelopen drie maanden zijn we druk in de weer met de contentmarketing voor Fit naar de Veldslag, opgezet door Velodroom in Roden. Tot nu toe een van de tofste projecten waar wij onze bijdrage aan kunnen leveren. In een notendop: acht (8) deelnemers worden in vijf (5) maanden klaargestoomd voor een enorme uitdaging, 100km fietsen tijdens de Veldslag om Norg. Zij krijgen hulp van een compleet begeleidingsteam onder leiding van oud-olympiër Gerard Kemkers, met de inzet van Arjan Elferink, Marianne Gall, Dannie Stam, Hans de Vries en Patrick van der Duin.

Samen gaan zij deze uitdaging aan en ze zijn ondertussen al flink op weg! Volg hun avonturen via de social kanalen. Ook kun je alvast de aftermovie van de selectiedag checken en de eerste shortdocus

Aftermovie van #Fit naar de Veldslag Selectiedag

Bolzano

Bolzano is onze nieuwe klant. We gaan de stad ondersteunen in het verbeteren van haar positie als ideale fietsstad. Niet alleen gaat het dan om fietsen in de stad. Bolzano heeft immers een zeer goed fietspadennetwerk, dat zowel voor de stadsfiets als ook voor de race/mtb/gravelbike zeer fijn is. We gaan Bolzano ook verder positioneren als ‘Basecamp Bolzano’ en de ideale plek voor een extended weekendbreak, waarbij je sport, cultuur en ook de heerlijkheden van de streek goed kunt combineren. Ideaal bijvoorbeeld voor een weekend met vrienden/vriendinnen, maar ook met de familie

Wil jij meer weten over Bolzano en de mogelijkheden? Stuur dan een berichtje naar Bolzano@cycling-connection.nl of check de opties voor de fiets via de site van de stad Bolzano. Aanrader voor de sportievelingen: de Giro deel Dolomiti gebruikt Bolzano als uitvalsbasis voor het event. Ideaal! https://www.girodolomiti.com

Innsbruck

De stad Innsbruck hebben wij al sinds vorig jaar in ons hart gesloten. Makkelijk bereikbaar, ideaal om te fietsen en je kunt er met alle fietstypes uit de weg. Denk bijvoorbeeld aan een rondje Küthai, waarbij de benen stevig getest worden. Of wat denk je van een deelname aan hét gravelevent: Gravel Innsbruck. Vorig jaar waren we daar aanwezig en toen was het al een up-and-coming event met veel potentie.

De komende tijd voeren wij verschillende campagnes voor Innsbruck, gericht op een jongere doelgroep, met het thema: All-Inn. Innsbruck heeft alles, zeker ook voor jongeren. Je kunt heerlijk eten en drinken, genieten van de stad en cultuur, je bent zo in de bergen, maar dus ook zo weer terug. Kortom het heeft alles.

Meer weten over Innsbruck en de mogelijkheden? Check dan hier

Catalonia Bike Tours

Qua focus richten we ons met Cycling Connection meer en meer op (fiets)bestemmingen. Zo ook onze meest recente coöperatie met Catalonia Bike Tours. Ben jij op zoek naar een epic trip in Catalonië en wil je dat alles voor je geregeld is? Zodat je enkel en alleen hoeft te fietsen? Deze organisatie kan jou alles bieden. Van lekker relaxen op de e-bike tot uitdagende trainingskampen onder begeleiding van ervaren coaches die zijn opgeleid aan het Catalaanse Sport instituut. Meer info vind je via deze link

Nieuwe website

Voor degene die het nog niet wat opgevallen. We hebben ook nog eens een nieuwe webpagina! Er zitten wat herkenbare elementen in, maar de verschillen zijn vast en zeker merkbaar. Voor ons was het belangrijk om een nieuwe site neer te zetten, vanwege gebruiksgemak, SEO/SEA en eenheid in stijl. Volgens ons is dat vrij aardig gelukt 😉 maar kijk gerust zelf.

Meer….

Er gebeurt nog veel meer achter de schermen, maar dat houden we nog even onder ons. Wil jij ook dat jouw organisatie zichtbaar wordt bij haar doelgroep? Dat je de juiste mensen op het juiste moment op de juiste plaats weet te bereiken? En ben jij net zoals wij gek van fietsen? Laat dan even een berichtje achter en wie weet zien we elkaar snel op de fiets!