Cases

Princeton Carbonworks

Consultancy, Marketing, Sales

Princeton Carbonworks

Princeton Carbonworks ondersteunen wij actief bij het realiseren en uitbouwen van nieuwe partners en distributie in Europa. Gezamenlijk bepalen we strategie voor markt en marketing.

Velodroom

Strategie ontwikkeling, Contentmarketing

Velodroom

Contentmarketing voor het project Fit naar de Veldslag. Uitwerking van het project in meerdere shortdocu's en verslagen van de training en het traject. Social media strategie en planning.

Bolzano - Bozen

Strategie, contentmarketing

Bolzano - Bozen

Wij ondersteunen Bolzano bij het benaderen van de fietsersmarkt in de BeNeLux. Door middel van PR en Marketing en door implementatie van de juiste strategie

Innsbruck Tourism

Campagne en Contentmarketing

Innsbruck Tourismus

Voor Innsbruck Tourismus hebben wij 3 verschillende campagnes ontwikkeld, gericht op een jongere, sportieve doelgroep. Daarnaast hebben we 4 dagen een instagram take-over gedaan met zeer goede resultaten.

Shimano

Conceptontwikkeling

Shimano

Ter ondersteuning van de strategie hebben we meerdere video's gemaakt om het Service Center onder de aandacht te brengen bij de doelgroepen 'beginners' en 'vrouwen'.

Cycloworld

Strategie ontwikkeling

Cycloworld

We hebben Cycloworld.cc geholpen met een nieuwe marketing en commerciƫle strategie. Daarnaast actief geholpen met opzetten van partnerships in toerisme en wielerbranche.

2moso

Strategie ontwikkeling, contentmarketing.

2moso

Complete marketingondersteuning voor het merk TJF in de BeNeLux. Van contentcreatie tot online campagne.

Jouw bedrijfsnaam hier?

Wil jij ook aan de slag om de juiste doelgroep te vinden in het fietsen?

Cycling Connection

We create fans for Cycling brands and destinations. Jouw bedrijf of regio onder de aandacht bij de juiste doelgroep op het juiste moment. Meer weten? Klik op de Contact button hieronder!