URWAHN BIKES

3D PRINT - FAIR FRAME - MADE IN GERMANY

Meer informatie

Cycling Connection is marketing- en salespartner voor Urwahn Bikes in de Benelux.

Wij ondersteunen Urwahn het design (e-)bike merk uit Duitsland bij Marketing, PR en verkoop B2B en B2C.

Meer informatie over de verschillende modellen of over het bedrijf Urwahn, klik dan op de button hieronder. 

Urwahn Engineering, de producent van deze unieke fietsen is gevestigd in Maagdenburg, Duitsland

Urwahn ontwerpt en produceert unieke fair frames. Gemaakt van 3D geprint staal, lokaal gesourced en met een prachtig design.

De onderneming heeft meerdere design awards gewonnen wereldwijd.

STADTFUCHS
The Urban Commuter
Meer info
PLATZHIRSCH
The Electrifying Commuter
Meer info
WALDWIESEL
The Nimble Adventurer
Meer Info
MAGAZIN EDT
The Electrifying Spiekerman
Meer info
MCM EDT
The Luxury Commuter
Meer Info
Vorige
Volgende

Stadtfuchs

urwahn, e-bikes, stadtfuchs, ebikes, bikes, fiets, fietsen

Gemaakt for intensief dagelijks gebruik in de stad, is de Stadtfuchs de hoogstaande all-rounder die als perfecte metgezel dient om alle uitdagingen in de hedendaagse urban jungle te tackelen. 

Het innovatieve stalen frame is gemaakt voor elke mogelijke situatie in stadsverkeer. Het is een blend van ergonomisch design, functionaliteit en veiligheid. Het resultaat is een noviteit: door de vergevende, elastieke achterophanging vangt de fiets de hobbels moeiteloos op en dat komt jouw rijcomfort ten goede.

MAGAZIN EDT

Samen met Duitsland’s meest exclusive design r retailer MAGAZIN en wereldberoemd designer en typograaf Erik Spiekermann, heeft Urwahn een fiets gemaakt, perfect voor  the urban jungle. 

Het resultaat is een echte ‘Spiekermann’. De kleurencombinatie van kiezelgrijs en het heldere oranje zijn een reflectie van de levendigheid van de stad.  De elementen van de fiets zijn typografisch voorzien van hun functie. De bedoeling hierachter: “to make the syntax of the design comprehensible”, volgens de zelfverklaarde typomaniac en fietsfreak Spiekermann.

De nauwkeurige elektrische aandrijving past zich aan jouw rijstijl aan en brengt gegarandeerd een lach op jouw gezicht. Dit dankzij de sterke 40 NM krachtige achterwielaandrijving. De batterij heeft een range van 80km en is discreet weggewerkt in de onderbuis.

Platzhirsch

De statige Platzhirsch bulkt van de kracht and doet zijn naam eer aan. Met de elektrische achterpoten, kan deze fiets alle hobbels in de stad aan. De organische vorm van het frame garandeert comfort en geeft een onmiskenbare uitstraling. Een absolute lust voor het oog. 

De nauwkeurige elektrische aandrijving past zich aan jouw rijstijl aan en brengt gegarandeerd een lach op jouw gezicht. Dit dankzij de sterke 40 NM krachtige achterwielaandrijving. De batterij heeft een range van 80km en is discreet weggewerkt in de onderbuis.

MCM EDT

MCM - EDT, ebike, e-bike, ebikes, e-bikes, fiets, urwahn, mcm, special edition

De luxueuze en strikt als limited edition verkrijgbare MCM editie prikkelt op alle niveaus. Deze e-bike combineert de luxe van MCM met de innovatieve kracht van Urwahn. Het resultaat is een krachtige stads e-bike die uniek is in vorm, kleur en functie. 

Met name het design reflecteert de kracht van beide merken en  overtuigt met een unieke look en duurzame toegevoegde waarde. Het is een technologisch hoogstandje, een samenkomst van twee werelden.

De nauwkeurige elektrische aandrijving past zich aan jouw rijstijl aan en brengt gegarandeerd een lach op jouw gezicht. Dit dankzij de sterke 40 NM krachtige achterwielaandrijving. De batterij heeft een range van 80km en is discreet weggewerkt in de onderbuis.

De exclusieve MCM EDT is digitaal genavigeerd middels een app, terwijl opdoemende gevaren op de weg zichtbaar worden via de heldere LED headlights.

Waldwiesel

Met de innovatieve Waldwiesel, heeft Urwahn opnieuw een hoogstandje op 3D-metaal printing vlak geleverd. Met de introductie van de WaldWiesel is de comfortabele, soft-ride Urwahn nu ook beschikbaar naast het asfalt.

Deze ‘avonturier’ van Urwahn snakt ernaar om meegenomen te worden naar buiten en het geeft gegarandeerd een strakke handling met directe aandrijving. Ontworpen voor ruige, off-road condities, helpt de precies afgestelde  Shimano GRX 1-11-speed groepset om elke trap om te zetten in voorwaartse kracht.

Waldwiesel-E

MCM - EDT, ebike, e-bike, ebikes, gravel, gravelbike, gravelbikes, gravelfietse-bikes, fiets, urwahn, waldwiesel

Rij jij op de opwindende With Waldwiesel.E, dan vlieg jij bomen en bergen voorbij dankzij de uitgekiende MAHLE ebikemotion elektrische aandrijving en de exact schakelende Shimano GRX 1-11-speed groepset.

De wereld’s eerste 3D-geprinte Urwahn Gravel E-Bike is bulkt van de power met 40 Nm aandrijving op het achterwiel. Een eekhoorn lijkt er traag bij. En de 250 Wh batterij is verdekt weggewerkt in de schuine buis van dit design hoogstandje. De fiets kan optioneel van meer power worden voorzien met een range extender die in de bidonhouder kan worden weggewerkt. Zet de kilometerteller maar op oneindig!

De Waldwiesel heeft optionele Lightskin LED oogjes die jou niet alleen laten op het donkere gravel. 

Met slechts 14.8 kg is de Waldwiesel.E een van de lichtste  gravel E-Bikes en hij heeft ook de prestigieuze 3DPC Award 2021 gewonnen vanwege de innovatieve Softride technology in de achterste driehoek van het frame.

 

ACROS EDT

Met deze exclusive Acros editie hebben we ons op onbekend terrein begeven en verschillende experts aan boord gebracht om een nieuwe generate gravel bikes te creëren. 

Deze gravelbike, geheel in Urwahn style, ziet er uit alsof ie van een andere planeet komt. Een schitterende monocoque look en progressieve rij-eigenschappen. Het soepele stalen frame in combinatie met de Acros Allroad wheelset strijkt hobbels glad. Comfortabel, licht en betrouwbaar, zet deze fiets de wereld op z’n kop. 

The coating van deze allroad machine is ongekend en met dank aan de nickel coating is deze schokbestendig en tegelijk ook krasvrij terwijl de organisch uitziende details menig hoofd zal doen draaien. Mede door de reflectie strips. 

ACCESSOIRES

Urwahn biedt een brede range aan accessoires en toebehoren voor haar e-bikes. 

  • Pedalen
  • Wandophanging
  • Tassen
  • Spatborden
  • T-shirts
  • Tasjes

CONTACT

Wil jij meer weten over deze prachtige Made in Germany designfietsen? 

Neem dan contact op via het formulier of bel direct

Cycling Connection

CoC: 76805921
VAT: NL003139221B80
IBAN: NL77KNAB0400138360

Tel: +31 6 28 08 60 37
Email: sander@cycling-connection.nl